Geluid

Geluid – dBmax isolatiesysteem – “Cradle to Cradle geluidsisolatie voor uw Comfort!!”. De dBmax Cradle to Cradle geluidsisolatie systemen kenmerken zich door de perfecte laagfrequente geluiddemping bij 125Hz en de lichtgewichte constructie die snel en eenvoudig kan worden gemonteerd zonder fouten!! Door de eenvoud van het dBmax isolatiesysteem kunnen op de montage grote besparingen worden bereikt van wel 15% tot 40%. Waar concurrenten dubbele isolatieschillen nodig hebben kunnen wij dit met een enkele dunnere laag af. Dit bespaart vierkante meters en kubieke meters in een ruimte. Naast de perfecte laagfrequente demping van de dBmax producten en systemen zijn zij brandvertragend en warmte isolerend conform de gestelde eisen. Dit alles voor uw Comfort! Onze producten geven geen irritatie van huid en ogen bij verwerking. Al onze producten zijn uitvoerig getest conform Europese Standaard bij Peutz, TNO en Cauberg Huygen.

 

Fabrikant van de nieuwe tijd:  “Delen (kennis) is het nieuwe hebben”.

Isolatiebv uit Sneek is een fabrikant van Cradle to Cradle geluidsisolatie- en warmte-isolatie- producten. Wij hebben een goede samenwerking met instanties en bedrijven die te maken hebben met bouwkundig geluid en warmte vraagstukken, waarvoor wij gegarandeerde geluiddichte, duurzame en milieuvriendelijke oplossingen en alternatieven bieden.

Al onze producten worden op duurzame en verantwoorde wijze in Nederland geproduceerd en zijn uitvoerig getest conform de Europese Standaards.

Tijdens en na onze productie hebben wij geen afval.

 

Wand Scheidingswand Plafond Vloer Binnendak Buitendak
Akoestiek