22 aug Dak en Muur -CELL C2C 90- isolatie voor boerderij in Midden Beemster

Bij mijn werkbezoek aan Kneppers Bouw bij de boerderij te Midden Beemster, waar wij dak en muur isolatie hebben geleverd, werden wij verrast door een bezoek van de opdrachtgever. In gesprek met de opdrachtgever bleek dat hij bewust voor duurzaam (cradle to cradle) isolatie materiaal had gekozen.

boerderij

Hij was verbaasd dat hij op de bovenverdieping “niets meer” hoorden. Totaal geen overlast meer van vliegtuiglawaai en verkeerslawaai. Het grootste compliment kregen wij over de thermische isolatie werking van ons CELL C2C 90 isolatiematten. Hij zei letterlijk “mijn woonboerderij heeft letterlijk een jas aangekregen”. Normaal was het hier altijd 4,5 graden Celsius, na isolatie is dit nu 17,5 graden, waardoor de kachel niet meer aanslaat.

De verwerkers van Kneppers Bouw, bij het gesprek aangesloten, vertelden dat zij het plezierig vonden om met ons materiaal te werken. Het is een aaibaar product en geeft geen irritatie aan ogen en huid.

Boerderij 1

Tot slot verraste de opdrachtgever ons om Kneppers Bouw een nieuwe opdracht te geven, om het gastenverblijf van onze CELL C2C 90 isolatie te voorzien. Deze opdrachtgever was duurzaam en overtuigd van de thermische en geluidsisolerende werking van ons isolatie materiaal.

Kneppers Bouw heeft inmiddels de volgende bestelling gedaan.

 

Boerderij 2

U kunt ook rechtstreeks bestellen op onze site www.isolatiebv.com/cellshop.

Voor CELL C2C isolatie matten kunt u kiezen tussen de CELL C2C 70, CELL C2C 90 en CELL C2C 110. Op de site kunt u de productbladen downloaden en de bijbehorende Rd waarden controleren.

Het grootste verschil tussen ons duurzaam materiaal en het conventionele materiaal is dat ons isolatiemateriaal vocht kan absorberen en later gefaseerd weer kan uitademen. Deze kwaliteit hebben de conventionele materialen niet. Een damp open (folievrij) isolatie en koudenbrug vrije isolatie.

Hiernaast is onze isolatie vormvast. Deze klinkt niet in onder klimatologische omstandigheden. Dit afgezet tegenover conventionele materialen die wel inklinken. Op het moment van inklinken is de isolatieschil zo sterk als de zwakke schakel is. Dus de isolatie waarde is opgeheven.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.